dijous, 1 de desembre del 2011

15-M

Aquest tema trata del moviment dels indignats, un grup de gent, mijor dit milers i milers de persones que volen una democràcia real ja.
Aquesta gent fa el que faci falta per aconseguir el que s'han proposat, fins i tot acampen en les plaçes importants o davant d'ayuntaments.
Jo crec que el moviment d'indignats es molt important, ja que com tots nosaltres tenen dret a opinar el que ells creguin pero sense faltar al respecte. Ells no estan dacord amb la democrácia que hi ha, pero no penseu que el 15-M ha sigut l'única data d'aquest moviment, s'han produït en altres llocs, dies, mesos i ciutats diferents.
Pero cada vegada els indignats estan mes enfadats i inquiets, llavors aixo ha donat a passar a les medides dràstiques. La policía ha detingut ja a molts indignats, tot i aixi, ells no es rendeixen, perquè faràn tot el que estigui en les seves mans per aconseguir-ho.
El dia 15-O, els indignats van marxar contra els politics i elits financiers en 60 ciutats d'Espanya, començant en Alaska fins a Hong Kong, convocades protestes ens uns 350 llocs de 45 països.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada